Mourinho tittar inte på siffrorna

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho tittar inte på siffrorna Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho tittar inte på siffrorna - Enligt Daily Mail ska den medicinska delen, med rehabilitering och liknande fungera precis som tidigare. Men den andra, där fiffiga diagram på spelarnas fysiska form kan tas fram genom oändliga sifferinsamlingar, ska inte intressera den nye tränaren nämnvärt.

För medan de tidigare tränarna Louis van Gaal och David Moyes gärna tittade närmare på hur långt deras adepter sprang, och ägnade sig åt analyser av siffrorna, tycker Mourinho att han ser sådant med blotta ögat.

Daily Mail skriver bland annat: "Manchester United-spelarna anländer inte längre till mängder av utskrifter på deras fysiska tillstånd, Mourinho tittar på träningen och bestämmer vem som är trött. "

Enligt tidningen finns det till och med uppgifter på att den GPS-utrustningen som övervakar alla spelare under en match ska ha försvunnit, eller i alla fall inte längre undersökas djupare av tränaren. Fortfarande vill kanske tv-experterna se hur långt Zlatan Ibrahimovic och Wayne Rooney springer under premiären i dag.

Men Mourinho, han kommer att se vem som gjort det bra eller dåligt med sina egna ögon.

Manchester, TT:s utsända

Källa - 2016-08-14 10:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+