Mourinho vill ha mer respekt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho vill ha mer respekt Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho vill ha mer respekt - Arsenal är fyra och Manchester United sexa inför drabbningen på Old Trafford. Men Jose Mourinho hade en mer historisk blick vid fredagens presskonferens och fokuserade på att både han och Arsenals Arséne Wenger har tagit tre titlar vardera i Premier League.

- I morgon är det match mellan de två managers med bäst meriter. Sir Alex Ferguson är inte med längre, sade Mourinho.

- Förtjänar vi inte respekt för det, även i perioder när resultaten inte är de bästa. Jag tycker Mr Wenger har den respekten hos er. Jag tycker inte jag har det.

Efter den repliken vägrade Mourinho svar på frågor om profilen Wayne Rooneys fylleskandal i samband med Englands senaste landslagssamling.

- När mina spelare är i landslaget så är de. Jag kommenterar inte vad som händer där, sade Mourinho som meddelade att knäskada som stoppade landslagsspel för Rooney inte hindrar honom från spel mot Arsenal.

Mourinho ville inte heller uttala sig om mittbacken Chris Smallings status efter rapporter om att dras med en fraktur i en tå.

I avstängde Zlatan Ibrahimovic frånvaro lär Marcus Rashford få spela från start.

- De hade säkert föredragit Ibrahimovic från start, men vi saknar också spelare och glöm inte att det var Rashford som sänkte oss förra säsongen, sade Arséne Wenger vid lagets pressträff.

Arsenals senaste bortaförlust i Premier League kom just på Old Trafford i februari. Managern Wenger har en annan dyster svit att spräcka. Efter tolv möten med den förre Chelseamanagern Mourinho i Premier League väntar Wenger fortfarande på den första segern.

Källa - 2016-11-18 17:30

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+