Mourinho vill se Zlatan på Friends

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho vill se Zlatan på Friends Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho vill se Zlatan på Friends - Ibrahimovics svåra korsbandsskada opererades nyligen av läkarna Freddie Fu och Volker Musahl, i Pittsburgh, USA och den förre landslagskaptenen har via sociala medier deklarerat att karriären inte är över.

Han ska komma tillbaka.

Redan om några veckor kan han dyka upp i Stockholm.

En vink om Manchester United ska lyckas nå finalen den 24 maj kommer redan på torsdagskvällen, i den första semifinalen borta mot John Guidettis Celta Vigo.

Returen spelas nästa vecka hemma på Old Trafford.

Enligt Manchester Evening News ska José Mourinho efter den svåra skadan ha erbjudit Ibrahimovic en kontraktsförlängning, men tidningen skriver att Ibrahimovic tackade nej av stolthet. Som en vacker gest vill Mourinho - om det blir aktuellt - att Ibrahimovic får lyfta pokalen i sitt hemland och på arenan där han varit så framgångsrik med landslaget.

På de 46 matcher Ibrahimovic hann spela med United efter förra sommarens övergång från Paris SG noterade han 28 mål och gjorde segermålen i Community Shield-mötet med Leicester City och i ligacupfinalen mot Southampton, de två titlar United tagit under säsongen.

Celta Vigo har aldrig vunnit en europeisk titel men har imponerat på sin väg fram till semifinalen. John Guidetti vill förstås hem till Stockholm om några veckor.

- Med den mentalitet vi byggt upp här tror jag inte att något är omöjligt. Vi må vara en liten klubb, men vi har slagit Barcelona två år i rad. Vi slog ut Real Madrid ur cupen och vi har slagit Atlético Madrid. Vi har visat att vi är ett bra lag, sade Guidetti nyligen till uefa. com.

Källa - 2017-05-03 16:38

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+