Mourinho Zlatan ska lyfta pokalen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Zlatan ska lyfta pokalen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Zlatan ska lyfta pokalen - Det blir ingen final på Friends Arena i Stockholm den 24 maj för svenske Zlatan Ibrahimovic. Det har hans knäskada satt stopp för.

Men skulle Manchester United stå som segrare i Europa League-finalen lovar managern José Mourinho att 35-åringen trots allt kommer att få lyfta pokalen på sin hemmaarena.

- Jag hoppas att vi går till finalen och att han får åka till sin arena. Min förhoppning är att han tillsammans med vår lagkapten ska få lyfta pokalen, säger Mourinho till Bein Sports enligt Manchester Evening News.

För att Manchester United ska kunna nå en final i Europa League krävs först seger i semifinalen mot John Guidettis Celta Vigo.

Den första semifinalen mellan United och Celta Vigo spelas i morgon den 4 maj. Den andra matchen spelas den 11 maj.

Källa - 2017-05-03 13:48

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+