Nu är det vinna eller försvinna

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Nu är det vinna eller försvinna Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Nu är det vinna eller försvinna - Fyra spelare kom till den svenska presskonferensen på måndagen: Sebastian Larsson, Marcus Berg, Oscar Liljemark och Ludwig Augustinsson.

Ludwig Augustinsson - som ännu inte fått spela under EM - fick frågan om hur han tror att Zlatan Ibrahimovic mår efter två matcher utan ett enda skott på mål.

- Det känns som om han mår bra och man ser på träningarna att han är i fantastisk form, sade Ludwig Augustinsson, som inte verkar alltför besviken över att inte ha fått speltid.

- Det har varit väldigt lärorikt, säger han.

Sebastian Larsson hoppas på mer ytor att anfalla på i matchen mot Belgien.

- Kan vi fortsätta att sätta det defensiva spelet hoppas jag vi kan få större ytor offensivt, sade Sebastian Larsson, som hyllade de svenska supportrarna som är på plats i Frankrike.

- Det är en fantastisk känsla att springa på en arena och mötas av en svensk vägg. Vi är oerhört tacksamma för det stödet och ber om samma stöd igen. Vi ska göra allt i vår makt att betala tillbaka till fansen, sade Sebastian Larsson, som tror på en tuff match mot belgarna.

- De har ett mycket bra lag med många individuellt skickliga spelare, fler än vad vi har. Därför måste vi fungera som ett lag. De anfaller med många spelare och det innebär också det finns luckor i deras defensiv. Nu är det vinna eller försvinna som gäller för oss, säger Sebastian Larsson, som hoppas på en ny chans i startelvan på onsdag.

Källa - 2016-06-20 11:20

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+