Nu vill United ha besked från Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Nu vill United ha besked från Zlatan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Nu vill United ha besked från Zlatan - Zlatan Ibrahimovic har ett ettårskontrakt med Manchetser United med en option på ytterligare ett år.

Efter succén i United är nu den stora frågan om Zlatan Ibrahimovic stannar även nästa säsong.

José Mourinho är på det klara med vad han vill med den svenska 35-åringen.

- Jag är helt övertygad om att han kommer stanna. Han kom med intentionen att stanna två år men i alla andras ögon har första året gått bättre än vad alla förväntat, sa Mourinho förra veckan till the Guardian.

Från Ibrahimovic själv är svaret mer osäkert.

- Ingenting är klart än. Från min sida. Vi får vänta och se, säger han till brittiska medier.

The Sun skriver nu att Mourinho och Ibrahimovic ska sätta sig ner den här veckan för att diskutera svenskens framtid i Premier League-klubben. Tidningen skriver att United vill försäkra sig om att svenskens intentioner - det ska finnas intresse för honom från bland annat Kina.

- José är mycket säker på att han kommer att stanna ett år till, men ledningen är oroad över intresse från utlandet. Budgeten planeras redan och man vill veta vilka pengar som ska placeras var, säger en källa till tidningen.

Källa - 2017-02-15 09:55

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+