Ny seger för United nytt mål av Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ny seger för United nytt mål av Zlatan - På måndagskvällen var Manchester United och Zlatan Ibrahimovic åter i Premier League-farten när bortamötet mot West Ham stod på programmet.

2-0-segern satt hyfsat långt inne trots att gästande Man U var enman mer på banan i 75 av matchens 90 minuter.

Redan efter en kvarts spel fick hemmalaget enman utvisad. Sofiane Feghouli satsade allt på att nå bollen men träffade Phil Jones i Unitedförsvaret och fick syna det röda kortet.

Manchester United var ytterst nära att ta ledningen efter 35 minuter. Men en räddande hand från Randolph på West Hams-mållinje och en stolpträff från Jessie Lingard från nära håll senare var matchen fortfarande mållös. 0-0 stod sig halvleken ut.

I den 61 minuten hade Antonio ett ypperligt tillfälle att ge West Ham ledningen. Men De Gea i United-målet räddade friläget. Minuterna senare ringde det i målklockan - men åt andra hållet.

Inhoppande Juan Mata spräckte nollan i den 63:e minuten framspelad av Marcus Rashford, även han inbytt. Spanjoren gjorde inget misstag när han serverades med en snett-inåt-bakåt-passning utan slog till direkt med vänstern.

I den 78:e minuten tryckte Zlatan Ibrahimovic in 2-0 efter lite flipperspel i West Hams straffområde.

I förra omgången blev hans karate-mål i boxing day-mötet mot Sunderland bortdömt. Fullträffen mot West Ham borde kanske ha blivit det.

På repriserna syntes det nämligen tydligt att svensken var offside när han tog emot bollen från Ander Herrera.