Nya skador och tappade poäng för United

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Nya skador och tappade poäng för United Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Nya skador och tappade poäng för United - Skadelistan för Manchester United växer. I hemmamötet med Swansea tvingades José Mourinho göra två tidiga byten i backlinjen efter att Luke Shaw och Eric Baily klivit av med skador.

Och det skulle bli ännu tyngre för United - som sedan tidigare har skador på Zlatan Ibrahimovic, Marcus Rojo, Paul Pogba, Chris Smalling och Phil Jones. För även om man fick ett billigt ledningsmål i form av en väldigt tveksam straff som Wayne Rooney tryckte dit, kom kallduschen från Swansea i den 79:e minuten.

Islänningen Gylfi Sigurdsson tog hand om en frispark från ett bra läge - och bollen satt i krysset. En otroligt viktig poäng för Martin Olssons Swansea, som kämpar för nytt kontrakt i Premier League.

För United var det tionde krysset på hemmaplan och laget är kvar på en femte plats i tabellen, precis nedanför den sista direktplatsen till Champions League.

Källa - 2017-04-30 15:06

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+