Nytt mål av Zlatan när Galaxy föll

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Nytt mål av Zlatan när Galaxy föll - Zlatan Ibrahimovic hade en lyckad förstahalvlek. Efter att hemmalaget tagit ledningen spelade "Ibra" fram Carlos Antuna till 1-1 i den 39:e minuten. Och fyra minuter senare höll sig svensken framme och språngnickade in 2-1 från bara några meters håll - hans nionde mål för säsongen.

Men New York Red Bulls kom tillbaka och vände till 3-2. Resultatet fastställdes efter att det avgörande målet blivit videogranskat.

- Vi missade en hel del chanser. hade vi satt dem hade vi vunnit. Men de gjorde det svårt för oss, säger Zlatan Ibrahimovic, enligt mlssoccer. com.

Om han var missnöjd över resultatet var han desto gladare för stödet från läktarplats.

- Jag är glad att de kom. Jag har många fans i Sverige. Jag såg många gula tröjor och flaggor. Jag är glad att de var här och tror att de gillade matchen. De fick se fem mål och jag gjorde ett av dem.

37-åringen tyckte att laget spelade bra, och förtjänade att förlänga förlustfria sviten, som nu stannade på sju matcher.

- Sånt här händer ibland och det är bara att lära sig av det och gå vidare till nästa match och försöka vinna den, vi har lite tillgodo, säger Ibrahimovic.

Källa - 2019-05-04 22:08