PSG hade målfest i cupfinal

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

PSG hade målfest i cupfinal - Tre mål inom 25 minuter i första halvlek. Sedan hade förra säsongens ligamästare Paris Saint-Germain avgjort den franska supercupfinalen mot Lyon, tabelltvåa i våras.

PSG vann med 4-1 och lagets nye coach Unai Emery fick med andra ord en perfekt start i klubben.

Samtidigt visade laget att det kan göra mål även utan Zlatan Ibrahimovic.

Det började med att Layvin Kurzawa kom fram på vänsterkanten och serverade ett precist inlägg till Javier Pastore, som nätade vid bortre stolpen.

Pastore spelade sedan fram Lucas Moura till andra målet och därefter skickade Hatem Ben Arfa in nästa, efter ett hårt skott via stolpen - i den 34:e minuten.

Kurzawa hade andraassist till det målet och nätade själv nio minuter efter paus. Han sprang sig fri och placerade in bollen. Pastore stod för framspelningen.

Lyons reducering kom först i slutminuterna. Matchen spelades i österrikiska Klagenfurt.

Källa - 2016-08-06 22:52