PSG profilens vädjan Behåll Zlatan ett år till

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

PSG profilens vädjan Behåll Zlatan ett år till Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

PSG profilens vädjan Behåll Zlatan ett år till - Zlatan Ibrahimovic har ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain.

Nu vädjar PSG-profilen David Ginola till klubbledningen att förlänga med svensken.

- Han kan fortfarande ge en säsong till på högsta nivå innan någon annan tar över, säger Ginola.

Av allt att döma återstår det bara fyra matcher för Zlatan Ibrahimovic, 34, i PSG-tröjan. De tre återstående ligamatcherna och cupfinalen mot Marseille.

Därefter löper den svenske anfallarens kontrakt ut och allt talar för en flytt från Frankrike.

Men nu vädjar PSG-profilen David Ginola till den qatariska ledningen med ordförande Nasser Al-Khelaifi i spetsen att förlänga Ibrahimovics kontrakt.

Annars riskerar klubben att tappa mark på de övriga storklubbarna ute i Europa.

- Klubben måste börja bygga för de fem kommande åren. Ibrahimovics kontrakt som löper ut måste förlängas eftersom det ger klubben något positivt. Han är en exceptionell spelare och kan fortfarande ge en säsong till på högsta nivå innan någon annan tar över, säger Ginola enligt Le Parisien.


"Måste värva yngre"

PSG har inte nått längre än kvartsfinal i Champions League under de åren Ibrahimovic har varit i klubben, men Ginola - som spelade i klubben mellan 1992 och 1995 - tycker fortfarande att svensken är stjärnan att bygga laget kring en säsong till.

- I början hade alla frågor, men han är viktig för det här laget och mycket professionell. Det är inte bara på kort sikt. Klubben måste även se längre fram och investerarna från Qatar måste värva några yngre spelare och fokusera på att utveckla den egna akademin, säger Ginola.


Azarenka skulle svimma

Någon som skulle jubla över en kontraktsförlängning är vitryska tennisstjärnan Victoria Azarenka, rankad femma i världen, som är en stor PSG-supporter. I en intervju med Le Parisien uttrycker hon sin beundran över fotbollsstjärnan.

- Jag skulle svimma om jag såg honom. Jag älskar honom som spelare, men även för den person och starka karaktär han är. Den är verkligen unik, säger Azarenka.

Källa - 2016-05-05 15:44

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+