PSGs vilda glädje efter Ibras rekord

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

PSGs vilda glädje efter Ibras rekord Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

PSGs vilda glädje efter Ibras rekord - En betydelselös match?

Inte enligt PSG själva.

Efter veckans krisrubriker bröt spelarna ut i vilda glädjevrål efter ännu en seger - och ännu ett Zlatan-rekord.

PSG säkrade ligatiteln i mitten av mars.

En månad senare åkte man ur Champions League och sedan dess har de inhemska cuptitlarna varit det enda som funnits kvar att spela för.

Svarta rubriker

Den ena, ligacupen, säkrades förra lördagen och Zlatan Ibrahimovic, Marco Verratti, Javier Pastore och Salvatore Sirigu valde att fira framgången med en blixtvisit i Las Vegas - vilket möttes av skarp kritik.

- De måste vara försiktiga med klubbens image, sa exempelvis förre PSG-tränaren Luis Fernandez till Le Parisien.

När Ibrahimovic sedan hamnade i bråk med Adrien Rabiot på en träning drog de franska medierna på rejält med sina krisrubriker.

Kanske kan det förklara PSG-spelarnas vilda glädje i fredagens match mot Stade Rennes. Efter samtliga mål samlades stjärnorna i klungor och vrålade ut sin glädje i vad som såg ut att vara någon form av protest mot de medieuppgifter som gjort gällande att det råder osämja i laget.

Slog nytt rekord

Maxwell spräckte nollan efter ett fenomenalt förarbete av Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani. Zlatan Ibrahimovic ökade på till 2-0 och rusade därefter ner mot hörnflaggan för att kasta sig i famnen på Marco Verratti. Målet var "Ibras" 33:e i ligan den här säsongen, och hans 49:e för säsongen i klubb och landslag vilket innebär att han slår sitt tidigare målrekord från säsongen 2013/14.

Om han nöjde sig där?

Icke.

Kvarten från slutet bombade han in sitt andra för kvällen, sitt 50:e för säsongen fram till 3-0. Edinson Cavani tryckte sedan in 4-0, vilket blev slutresultatet.

Källa - 2016-04-29 22:20

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+