"Guillou timid bokhållare jämfört med Zlatan"

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

"Guillou timid bokhållare jämfört med Zlatan" Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

"Guillou timid bokhållare jämfört med Zlatan" - "Han travesterar Ceasar, han pratar om sig själv i tredje person, kaxig är bara förnamnet", skriver pr-konsulten Paul Ronge om Zlatan Ibrahimovic i en krönika på News55. Zlatan satte i helgen punkt för sin karriär i franska PSG. Men det är inte bara på planen fotbollsgiganten gör avtryck.

Paul Ronge skriver att Jan Guillou framstår som "en timid bokhållare" i jämförelse och menar att svaret på frågan varför vi svenskar tar Zlatan till våra hjärtan trots att han är "själva motpolen till jante", står att finna i att han ständigt levererar: "Hans överlägsenhet på fotbollsplanen har gett honom en unik möjlighet att vara lika unik utanför planen".

Ronge, som påpekar att Zlatan är den ende som kommer undan med att dissa reportrar, är övertygad om att han kommer tjäna "miljoners miljoner i reklamintäkter och andra marknadsföringsjobb" när han slutligen lägger fotbollsskorna på hyllan.

Paul Ronge: "Jag ser honom som ett PR-geni, allt han tar i blir guld"

Zlatan ringde Max Martin om EM-låten (21 maj)

Källa - 2016-05-23 11:05

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+