Raiola Ibrahimovic stannar i Europa

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Raiola Ibrahimovic stannar i Europa Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Raiola Ibrahimovic stannar i Europa - Zlatan Ibrahimovic rehabtränar just nu efter den svåra knäskadan som hindrade svensken från att delta i Manchester Uniteds avslutande del av säsongen. Det hindrar dock inte hans agent Mino Raiola från att kommentera 35-åringens framtid. Till sportkanalen Sky sade Raiola i går kväll:

- Många klubbar har frågat om Zlatan. Han kan spela två år till och kommer att stanna i Europa, 100 procent.

Manchester United har möjlighet att förlänga kontraktet med anfallsstjärnan med ytterligare ett år, men besked om eventuell förlängning har dröjt i och med knäskadan. Under sitt första år i England blev det 28 fullträffar på 46 matcher för Ibrahimovic.

Källa - 2017-05-28 09:24

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+