Rashford om Zlatan Måste lära av honom

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Rashford om Zlatan Måste lära av honom Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Rashford om Zlatan Måste lära av honom - Det är inte bara för sina mål som Zlatan Ibrahimovic är viktig, tycker lagkompisen Marcus Rashford.

- Det är ovärderligt för de unga spelarna att se hans spelstil och det sätt som han tar sig an varje match, säger den 19-årige Manchester United-anfallaren till brittiska medier.

- Vi måste lära av honom medan han är här och ta med oss så mycket vi kan från hans spel.

Rashford prisar även lagkaptenen Wayne Rooney.

- Zlatan och Rooney är de två som sticker ut. När jag växte upp såg jag Rooney spela vecka efter vecka på Old Trafford, så de två är dem som man ska försöka att efterlikna.

Ibrahimovic har under sitt första halvår i Premier League-klubben gjort 14 mål och är i delad skytteligaledning med Arsenals Alexis Sanchez.

Källa - 2017-01-18 09:42

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+