Rashford vill lära av Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Rashford vill lära av Zlatan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Rashford vill lära av Zlatan - Manchester Uniteds 18-årige anfallare Marcus Rashford har som bekant fått en ny lekkamrat i Manchester Uniteds offensiv, Zlatan Ibrahimovic. Enligt Rashford har svenskens närvaro redan märkts både på och vid sidan av fotbollsplanen.

- Det är till stor hjälp att vara med honom varje dag och det är fantastiskt att se hur han är, på och utanför planen. Det finns mycket att lära av honom och förhoppningsvis kan jag ta delar av hans spel och utveckla mitt eget, säger Rashford till Manchester Uniteds webbplats.

Rashford debuterade i United den gångna säsongen och gjorde det så bra att han tog plats i Englands trupp i fotbolls-EM.

Källa - 2016-08-01 10:59

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+