Ris och ros till Ibrahimovic

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ris och ros till Ibrahimovic Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Ris och ros till Ibrahimovic - Zlatan Ibrahimovics svaga insats i den trista 0-0-matchen mot Liverpool i måndags har varit en snackis i England de senaste dagarna. Liksom det faktum att anfallaren har gått mållös av planen i de fyra senaste matcherna.

- Varför startar han varje match? Det finns ingen anledning när han ser trött ut, säger förre United-backen Paul Parker i Eurosport.

Parker vill hellre se unge Marcus Rashford på topp och föredrar just nu även Wayne Rooney framför svensken.

I kväll möter Manchester United Fenerbahce i Europa League hemma på Old Trafford. Om managern José Mourinho vilar Ibrahimovic återstår att se. Redan på söndag väntar Chelsea i Premier League och portugisen lär rotera i laget.

En som dock ser upp till Ibrahimovic är Fenerbahces danske försvararen Simon Kjaer.

- Zlatan vill alltid göra mål. Hans ålder är bara en siffra. Hans personliga driv, ambitioner och passion är något alla spelare kan lära sig av. Zlatan är den spelare jag mött flest gånger, med Palermo, Roma, Lille och med Danmark mot Sverige. Jag känner honom utan och innan, men man vet aldrig helt vad han kommer att göra, säger dansken till tidningen Mirror.

Källa - 2016-10-20 15:39

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+