Ronaldos besked inför OS i sommar

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ronaldos besked inför OS i sommar Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Ronaldos besked inför OS i sommar - Herrarnas OS-turnering i fotboll skulle kunna bli en stjärnfest.

Nu uppger dock Goal att Cristiano Ronaldo tackat nej till att representera Portugal i Brasilien.

Den 4 augusti sparkas herrarnas fotbollsturneringen vid OS igång. Herrturneringen spelas i U23-format men varje landslag tillåts använda tre överåriga spelare i truppen.

I Sydamerika läggs stor vikt vid turneringen och både Argentina och Brasilien brukar kalla sina största stjärnor för att vinna guld. Argentina har tidigare använt Lionel Messi och Brasilien förhandlar just nu med FC Barcelona för att få Neymar till mästerskapet.

De flesta svenskar hoppas att Zlatan Ibrahimovic ska tacka ja till att spela i mästerskapet, även om han ännu inte gett något definitivt besked.

Ska spela EM

En superstjärna som nu tackar nej till OS är Cristiano Ronaldo. Goal uppger att Real Madrid-stjärnan meddelat det portugisiska fotbollförbundet att han inte kan spela två mästerskap i sommar.

För precis som Zlatan ska Ronaldo representera Portugal vid EM i Frankrike i sommar.

Ronaldo har spelat över 50 matcher för Real fyra av de fem senaste säsongerna och ser ut att nå över den tröskeln även denna säsong. Källor nära Ronaldo säger till Goal att det är orealistiskt att addera ytterligare en turnering - utöver EM - till den matchskörden.

Källa - 2016-04-15 07:59

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+