Rooney stöttas av Zlatan Respektlöst

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Rooney stöttas av Zlatan Respektlöst Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Rooney stöttas av Zlatan Respektlöst - Wayne Rooney skapade stora rubriker när han blev full på ett bröllop - i landslagströja.

En som inte uppskattar hur de brittiska medierna behandlat Manchester United-stjärnan är lagkamraten Zlatan Ibrahimovic.

- Det är respektlöst, säger han enligt Four Four Two.

Det var i samband med den senaste landslagsamlingen som Wayne Rooney hamnade på bild när han var berusad på en bröllopsfest på landslagets hotell.

The Sun körde storyn och intervjuade flera anonyma vittnen.

"Han sluddrade"

- Han sluddrade, läpparna var röda av vin och hans ögon var röda. Han var verkligen stupfull. Det var ingen vacker syn när han lämnade, sa en av gästerna enligt tabloiden.

Englands lagkapten fick skarp kritik och landslaget införde nya restriktioner.

Samtidigt som flera medier rapporterade att veteranen riskerade kaptensbindeln meddelade det engelska förbundet att Rooney hade den aktuella kvällen ledigt. sin syn på rapporteringen i England - som han tycker varit orättvis.

- Folk snackar och folk skriver. Jag menar, jag vet inte vad som hände och jag är 100 procent säker på att media inte har hela historien heller, säger Zlatan till BT Sport enligt Four Four Two.

- Han är en offentlig person, kapten för landslaget och klubben och folk vill skriva om honom. Men jag tycker att det är respektlöstatt bara skicka ut allt. Jag tycker i stället att man ska uppskatta honom för den han är och det han gjort. Situationen är uppförstorad tycker jag, säger den svenske anfallaren.  för en miljon

Källa - 2016-11-24 18:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+