Sagna Zlatan tillför kvalitet som inte många andra har

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Sagna Zlatan tillför kvalitet som inte många andra har - Värdlandet Frankrike laddar för EM-kvartsfinal mot Island på söndag i Paris.

Men Zlatan Ibrahimovics övergång till Manchester United är en snackis även ute på den franska träningsanläggningen i Clairefontaine några mil utanför huvudstaden.

För backen Bacary Sagna är det extra speciellt, eftersom han numera spelar för Manchester City efter att ha tillbringat sina första sju säsonger i Premier League med Arsenal.

Med José Mourinho som ny tränare i United och Pep Guardiola i City har den här säsongens Manchesterderbyn redan fått en extra krydda.

På frågan om derbyna bli ännu mer speciella nu med Zlatan Ibrahimovics ankomst spricker Sagna upp i ett stort leende.

- Haha, ja, såklart blir det så, säger han.

- Zlatan tillför mycket kvalitet till sitt lag och kvalitet som inte många andra har.

Sagna är ändå inte överraskad över att Zlatan Ibrahimovic vid 34 års ålder tar steget över till Premier League efter åren med Paris Saint-Germain i den franska ligan.

- Han har bra teknik och är en förstklassig spelare som har haft en fantastisk säsong bakom sig. Zlatan är där [i United] av en anledning och jag ser fram emot att möta honom, säger Sagna.

Källa - 2016-07-01 13:01

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+