Svenssons Seattle starkast i svenskmötet

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Svenssons Seattle starkast i svenskmötet Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Svenssons Seattle starkast i svenskmötet - Matchen mellan Gustav Svenssons Seattle och Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy i amerikanska MLS blev en riktig målfest. Trots ännu ett mål av Ibrahimovic var det Svensson som kunde jubla efter slutsignalen. Seattle stod då som vinnare med 4-3.

Halvchanserna avlöste varandra under de första 45 minuterna, utan att de riktigt heta möjligheterna dök upp. Då, precis före halvtidssignalen, kunde Seattles Raúl Ruidíaz lugnt rulla in 1-0 i öppet mål.

Hemmalaget utökade till 2-0 mitt i andra halvlek innan Zlatan Ibrahimovic på allvar presenterade sig. Efter en hörna kunde svensken nicka in sitt 23:e ligamål för säsongen. Hans målnick förenklades av att Gustav Svensson störts av sin egen målvakt Stefan Frei och inte kom upp i nickduellen med sin landsman.

Men Svensson fick sista ordet i svenskmötet. Under sista kvarten bjöds publiken på fyra mål, och till hemmasupportrarnas glädje höll Seattle alltså undan och vann. Laget klättrade i och med segern upp till andra plats i MLS västra konferens, LA Galaxy ligger kvar på sjätteplatsen.

Tf vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Anna Careborg

Politisk chefredaktör: Tove Lifvendahl

Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: Maria Rimpi

Redaktionell chef för digitala prenumerationer
och stf ansvarig utgivare: Martin Ahlquist

Chef SvD Nyheter: Mikael Larsson

Chef SvD Näringsliv: Daniel Kederstedt

Chef SvD Kultur: Lisa Irenius

Postadress Svenska Dagbladet, 105 17 Stockholm

Besök Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

Organisationsnummer 902004-3619

Telefon Kundväxel +46 8 618 02 20

Telefon Växel +46 8 13 50 00

Källa - 2019-09-02 03:44

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+