Uppgifter LA Galaxy jagar Ibrahimovic

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter LA Galaxy jagar Ibrahimovic Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter LA Galaxy jagar Ibrahimovic - Blir det USA nästa för Zlatan Ibrahimovic?

Enligt Sports Illustrated har Los Angeles Galaxy lagt ett rekordbud för att försöka få den svenske stjärnan till MLS. Det amerikanska sportmagasinet skriver på sin webbplats "att flera källor" bekräftar Galaxys bud.

Ibrahimovic skrev ettårskontrakt med United, med en option på ytterligare ett år, när han flyttade från Paris Saint-Germain förra sommaren. Brittisk media har på senare tid rapporterat att 35-åringen är villig att utnyttja sitt optionsår med United, men efter att ha blivit hjälte i Ligacupfinalen med två mål för en tid sedan var Ibrahimovic hemlighetsfull om framtiden:

- Vi får se vad som händer. Vi har fortfarande två månader kvar av säsongen, sade han då.

Enligt Sports Illustrated skulle Zlatan Ibrahimovic, som gjort 26 mål för United denna säsong, bli den överlägset bäst betalde spelaren i MLS-historien, men uppgav inga siffror.

Ibrahimovic tjänar, enligt uppgift, motsvarande 3,3 miljoner kronor i veckan vilket ger en årslön på runt 170 miljoner i United.

Källa - 2017-03-08 23:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+