Uppgifter Zlatans lön spikad i United

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter Zlatans lön spikad i United Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter Zlatans lön spikad i United - En övergång till Manchester United kommer allt närmare.

Nu uppger The Guardian att Mino Raiola och Manchester United är överens om Zlatan Ibrahimovics lön.

Allt som återstår nu är en muntlig garanti från José Mourinho.

I går rapporterade Sky Sports om att Zlatan Ibrahimovic kommer att skriva på ett ettårskontrakt med Manchester United och bli presenterad innan EM drar igång den 10 juni.

Nu kommer trovärdiga The Guardian med uppgifter som indikerar än mer att den svenske världsstjärnans signatur med "The Red Devils" inte är långt borta.

Enligt tidningen har Zlatans agent Mino Raiola nu kommit överens med Premier League-klubben om personliga villkor och avtal samt beslutat om spelarens lön som ska röra sig om 220 000 pund i veckan.

Avtal med Mourinho

Allt som återstår uppges vara en muntlig garanti från José Mourinho direkt till Zlatan som försäkrar 34-åringen om att han kommer spela en stor roll i laget och inte verka som en "back up striker" till någon annan anfallare.

Dessutom ska Raiola själv få sin beskärda andel för att han jobbar för att övergången ska bli klar. Något som inte kommer ske förrän tidigast i början av nästa vecka då agenten befinner sig i Frankrike över helgen.

Tottenham ute ur bilden

Många klubbar har nämnts i spekulationerna kring vart "Ibras" framtid ligger. Däribland LA Galaxy, Milan - och Tottenham.

Men den brittiska Londonklubben kan nu glömma en drömvärvning av svensken. Enligt The Guardian har Zlatan meddelat att Manchester United är den enda klubben som är aktuell i England. Strandman

Källa - 2016-06-04 12:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+