Välkommen till Zlatans pojkrum

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Välkommen till Zlatans pojkrum Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Välkommen till Zlatans pojkrum - - Var det här han sov? Åt han frukost här? Var spelade han Fifa?

När Malmös unga får tillfälle att besöka trerummaren i Rosengård där Zlatan Ibrahimovic bodde som barn är frågorna många.

En onsdag varje månad öppnar bostadsbolaget MKB dörren och släpper in nyfikna, skriver Sydsvenskan.

Lägenheten på Cronmans väg är i dag evakueringslägenhet - och kansli för Lördagscupen i fotboll som spelas på Zlatan Court nere på gården.

Sedan familjen Ibrahimovic flyttade ut för 15 år sedan har flera renoveringar gjorts, och det är inget Zlatan-museum där inne. MKB har snarare velat ge en känsla av hur fotbollsstjärnan bodde en gång.

- Lägenheten är ett verk i vardande och en del saker är på gång. Vi har till exempel flera passande tavlor som vi vill sätta upp, säger Daniel Möller, projektledare för MKB:s sociala projekt.

Källa - 2016-10-09 09:30

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+