Valresultatet kan göra Zlatans flytt dyrare

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Valresultatet kan göra Zlatans flytt dyrare Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Valresultatet kan göra Zlatans flytt dyrare - Resultatet från den brittiska folkomröstningen fick pundet att rasa i värde.

Det kan nu komma att göra en eventuell flytt för Zlatan Ibrahimovic dyrare.

- Om hans kontrakt förhandlades i euro så kommer han att kosta United mer i lön, säger The Suns Martin Lipton till Expressen.

I går kom valresultatet från Storbritanniens folkomröstning. Som bekant röstade britterna för att lämna EU. Det dröjde inte länge förrän pundet rasade i värde - någonting som kan få en inverkan på Zlatan Ibrahimovics, 34, ryktade flytt till Manchester United.

- När alla förändringar har trätt i kraft så kommer Zlatan att ha lagt av, så det kommer inte påverka övergången alls. Det enda det kan påverka är hans lön. För om hans kontrakt förhandlades i euro så kommer han att kosta United mer i lön, då pundets värde har rasat jämfört med euron, förklarar The Sun-krönikören Martin Lipton för Expressen. Rosén

Källa - 2016-06-25 11:39

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Fotbollsgalan svt nyheter
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+