Vet inte om Janne har mitt nummer

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Vet inte om Janne har mitt nummer Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Vet inte om Janne har mitt nummer - De svenska fansen hoppades.

Men Sam Larsson fick inte chansen i Janne Anderssons ’nya landslag’.

- Jag vet inte om han har mitt nummer, säger Heerenveenstjärnan.

I dag samlas det svenska landslaget för VM-kvalmötet med Nederländerna.

En som däremot inte kom med i Janne Anderssons första landslagstrupp - trots vissa förhoppningar från de svenska fotbollssupportrarna - var Sam Larsson, 23.

"Har inte mitt nummer"

Nu talar den 23-årige yttermittfältaren ut om besvikelsen.

- Jag hoppas att han tar ut mig nästa gång. Det är en ny era nu efter bland annat Zlatan Ibrahimovic där Andreas Granqvist är den nye ledare. Sverige har många duktiga spelare som måste ta för sig nu och jag hoppas att jag snart kommer att vara en av dem, säger Larsson enligt nederländska Telegraaf.

Och Heerenveenspelaren, som ryktas vara på väg till Serie A-klubben Sassuolo för 50 miljoner kronor, berättar att han inte haft någon kontakt med Blågults nye förbundskapten.

- Jag vet inte om han har mitt nummer ens, haha.

"För få toppspelare"

VM-kvalmötet med Nederländerna nästa tisdag blir Janne Anderssons första som svensk förbundskapten och Sam Larsson håller motståndet som stora favoriter.

- Det kommer att bli en väldigt tuff match för Sverige. Nederländerna har enligt mig mer kvalitet i laget. Vi har för få toppspelare ute i Europa i det svenska landslaget just nu, tycker 23-åringen.

Källa - 2016-08-29 08:52

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+