Yasin Zlatan fick upp invandrare

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Yasin Zlatan fick upp invandrare - Häckens succéspelare Ahmed Yasin anser att det var Zlatan Ibrahimovic som banade väg i svensk fotboll för spelare med utländsk bakgrund.

- Jag tror att det var Zlatan som verkligen fick upp invandrare ett snäpp. Om du tittar nu på hur många invandrare det finns i allsvenskan och jämför med tidigare år så tror jag att det är stor skillnad, säger Yasin i Olof Lundhs podcast i TV4:s Fotbollskanalen.

Yasin är utlånad från AIK till Häcken och har gjort sju mål på lika många matcher i allsvenskan. Han är född i Irak men växte upp i Örebro.

På frågan om han upplevde att Ibrahimovic, vars föräldrar kommer från Bosnien och Kroatien, öppnade dörrar även för honom när han var yngre, svarar Yasin:

- Jag vet inte om det är speciellt för mig, men över huvud taget för invandrare.

Källa - 2017-09-20 08:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Fotbollsgalan svt nyheter
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+