Zengin slutar i landslaget

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zengin slutar i landslaget Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zengin slutar i landslaget - Erkan Zengin meddelade landslagsledningen redan efter EM att han inte vill fortsätta i det svenska fotbollslandslaget. Men först när nye förbundskaptenen Janne Andersson tog ut sin första trupp, till VM-kvalmatchen mot Nederländerna, blev det offentligt.

Zengin var med i Frankrike i somras, men fick mest sitta på bänken.

- Jag vill lämna över till de som är bättre. Jag känner att jag inte klarar av det, eftersom jag inte spelade EM-matcherna. Det känns som att det finns bättre spelare än mig, säger han till Expressen.

På frågan hur han minns tiden i landslaget, svarar han:

- Ska jag vara helt ärlig? Jag har haft bra tider, men nu när Zlatan har slutat är det lika bra för mig att sluta också.

Zengin är därmed den sjätte spelaren efter Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström, Andreas Isaksson, Pontus Wernbloom och Erik Johansson.

Källa - 2016-08-23 15:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+