Zlatan ansluter till United nästa vecka

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan ansluter till United nästa vecka Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan ansluter till United nästa vecka - Snart har Zlatan Ibrahimovic landat i Manchester.

Svensken går in i träning med sin nya klubb i nästa vecka, enligt Manchester Evening News.

"Zlatan kan flyga med sina lagkamrater till Kina för försäsongsturnén", skriver tidningen.

Det har gått lite drygt två veckor sedan Zlatan Ibrahimovic, 34, lämnade Paris Saint-Germain och skrev på för ett år med Manchester United.

- Jag är jättenöjd med att gå till Manchester United och jag ser fram emot att spela i Premier League. Det behöver knappast nämnas att jag knappt kan bärga mig innan jag får arbeta med José Mourinho igen, sa Ibrahimovic till klubbens hemsida.

Är på semester

Sedan dess har Ibrahimovic befunnit sig på semester.

I lördags syntes han i publiken under UFC 200 och i går publicerade den svenske anfallsstjärnan en bild på sociala medier "någonstans i världen".

Men snart inleds allvaret.

Klubblegendaren Gary Neville avslöjade i går att Ibra ska spela en första match med reservlaget mot Salford City den 26 juli.

"Någon som är sugen på Salford City-Manchester United reserves på Moor Lane den 26 juli? Zlatans första match!", skriver den tidigare högerbacken på Twitter.

Att debuten sker då förnekas dock av lokaltidningen Manchester Evening News.

"Gör debut i Göteborg"

Tidningen skriver att svensken ska ansluta till Manchester Uniteds försäsongsträning redan nästa vecka för att sedan följa med på Asienturnén (vilket omöjliggör spel med reservlaget) och att matchdebuten i stället sker i Göteborg.

"Ibrahimovic är för närvarande på semester i USA, men återvänder till Manchester nästa vecka. Den förre PSG-anfallaren gör troligen sitt första framträdande på hemmaplan i Sverige där United möter Galatasaray i en träningsmatch den 30 juli", skriver tidningen.

Klart är i alla fall att första möjliga tävlingsmatchen för Ibrahimovic i sin nya klubb blir Community Shield-finalen mot Leicester 7 augusti följt av Premier League-premiären mot Bournemouth 14 augusti.

Källa - 2016-07-12 07:04

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+