Zlatan Är inte bra absolut inte bra

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Är inte bra absolut inte bra Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Är inte bra absolut inte bra - LONDON.   Tredje raka förlusten på en vecka.

Nu växer kritiken och talet om kris kring Manchester United.

- Vi måste få tillbaka vinnarkänslan, säger Zlatan Ibrahimovic till Sportbladet.

blandad kvalitet. Han hade två fina lägen i första halvlek som han inte förvaltade väl, men han låg bakom Uniteds kvittering.

- Det var en svår match. I första skapar vi en del men kontrollerar inte matchen och får jaga mycket. Vi gör för enkla misstag också. Andra halvlek är bättre men när vi ligger under, då ska vi reducera, vi måste jaga. Sen när vi väl gör det, vi kvitterar, då gör de mål och det är 2-1, säger Ibra.

Det riktas hård kritik mot Mourinho nu. Han har så många stjärnor men får inte spelet att fungera, inte minst passningsspelet. Vad säger du?

- Vi är bara i början, ta sin tid, innan det sätter sig. Börjar du säsongen som vi gjorde, då väntar sig alla mycket. Men det tar tid, vi ska spela ihop oss.

Zlatan ler genom allvaret.

- Det kommer att bli bättre, vi måste bara jobba hårt.

Sen försvinner han ut till Uniteds spelarbuss och en hemfärd till Manchester som går i moll. LÄS OCKSÅ PLUS Se United på plats: Ultimata guiden

Källa - 2016-09-18 16:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+