Zlatan i årets Europa League lag En nyckelspelare

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan i årets Europa League lag En nyckelspelare Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan i årets Europa League lag En nyckelspelare - Zlatan Ibrahimovic glädje gick inte att ta miste på sent på onsdagskvällen.

Haltande hoppade han in på planen, tog selfies och firade med sina lagkamrater.

- Det var mycket adrenalin. Det kändes som man var med på planen. Det var ju detta vi ville från början, förklarade han i Kanal 9 direkt efter triumfen. .

-Det här känns bra, men det var trist att inte kunna medverka på planen. Men min anda var här och allt det jag har gjort för laget på vägen fram under säsongen.

Och dagen efter kom belöningen från Uefa som presenterade årets Europa League-trupp.

Precis som alla andra har de sett hur viktig Zlatan Ibrahimimovic har varit för sitt lag under säsongen. I omdömet om Zlatans insatser i Europa League skriver de: ""En nyckelspelare som gjorde fem mål och fyra assist före skadan".

I juryn satt bland annat Christian Chivu (tidigare lagkamrat med Zlatan i Ajax och Inter , Dejan Stankovic (spelat tillsammans i Inter) och Manchester United-ikonen Alex Ferguson.

Men Zlatan var såklart inte ensam United-spelar i årets Europa League-lag utan ytterligare sju spelare finns med i truppen.

Manchester United säkrade en plats i nästa års Champions League.

Källa - 2017-05-26 09:42

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+