Zlatan blir storägare i spelbolag

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan blir storägare i spelbolag Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan blir storägare i spelbolag - Zlatan Ibrahimovic köper en andel av spelstudion Isbit Games. Affären görs via bolag och innebär en ägarandel på 12,5 procent.

Isbit Games grundades 2014 och står bakom spel som Batterijakten-serien och First Person Lover, som av Youtube-stjärnan PewDiePie utnämndes till "the most fabulous game in the Universe", heter det i ett pressmeddelande.

Efter affären ägs Isbit Games till 65,6 procent av River, ett dotterbolag till Intellecta, till 21,9 procent av Markus Koos familj via bolag och till 12,5 procent av Zlatan Ibrahimovic via bolag.

Källa - 2016-09-13 08:51

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+