Zlatan delar ut eget pris på fotbollsgalan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan delar ut eget pris på fotbollsgalan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan delar ut eget pris på fotbollsgalan - I samarbete med ett bilbolag och Svenska fotbollsförbundet har Zlatan Ibrahimovic instiftat ett nytt stipendium som kommer att delas ut på fotbollsgalan. Utmärkelsen ska gå till en person som på ett eller annat sätt viger sitt hjärta och sin tid till svensk fotboll och kommer att symboliseras av en landslagströja med nummer tio på ryggen.

"Jag hade inte mycket när jag växte upp. Bara min rastlösa själ och mina stora drömmar. Men nummer 10 är beredd att gå längre än någon annan. Det är därför jag startar nummer 10 - en hyllning till alla som gör det där lilla extra för svensk fotboll", skriver Zlatan på sitt Instagramkonto.

"Svenska Fotbollförbundet är väldigt glada att Zlatan (. . . ) tar det här initiativet. Vi vet att det finns en mängd människor runt om i landet som i med- och motgång gör sitt yttersta för svensk fotboll. Jag är väldigt nyfiken på vem som kommer att få den första tröjan", säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare för Svenska Fotbollförbundet, i ett pressmeddelande.

Källa - 2017-09-12 11:41

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+