Zlatan Får gult kort varje gång

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Får gult kort varje gång Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Får gult kort varje gång - Zlatan Ibrahimovic drog på sig säsongens femte gula kort i segermatchen mot Swansea och är avstängd i Manchester Uniteds hemmamöte med Arsenal den 19 november.

Den svenske storstjärnan grämer sig över att missa stormatchen.

"Jag måste vara professionell och acceptera det, men jag är ledsen över att vara avstängd. Jag önskar att jag inte hade varit det för det är en match jag hade velat spela, men jag har förtroende för mina lagkamrater", säger Ibrahimovic till Manchester United TV.

Den 35-årige anfallaren förstår inte varför han blev varnad i närkampen med Leroy Fer.

"Varje gång jag försöker spela mitt spel, utnyttjar min styrka och går in i närkamper får jag gult kort. Jag vet inte vilken förklaring han (domaren Neil Swarbrick) gav, för jag var för trött för att höra vad han sade", säger Ibrahimovic.

Källa - 2016-11-07 17:15

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+