Zlatan får inte starta Han är inte redo

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan får inte starta Han är inte redo Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan får inte starta Han är inte redo - Inbytt i den 77:e minuten i comebacken i ligan mot Newcastle. Inbytt i den 73:e minuten i Champions League mot Basel.

Men Manchester United tänker inte stressa iväg med sin svenske anfallsstjärna. När klubben tar emot Brighton hemma till helgen lär Zlatan Ibrahimovic på nytt få inleda på bänken.

- Nej, han är inte redo. Troligen får han de här perioderna av 15-20 minuter och en dag kommer han vara fysiskt redo att spela från start, säger Jose Mourinho.

Någon form av speltid kommer dock Zlatan Ibrahimovic att få på lördagen.

- Han behöver mer av det, så förhoppningsvis kan vi spela honom mer igen, säger Jose Mourinho.

Portugisen lyfter Zlatan Ibrahimovic betydelse för Manchester United.

- Han är alltid här och han är alltid positiv. Han har gott inflytande, oavsett om han spelar eller inte. Han är viktigt att ha för att han är ytterligare ett alternativ för oss, det är omöjligt för (Romelu) Lukaku att spela varje match. Så vi behöver ett andra alternativ - en annan man, en annan anfallare.

Källa - 2017-11-24 13:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+