Zlatan Har inte tänkt på att sluta

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Har inte tänkt på att sluta Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Har inte tänkt på att sluta - Stockholm/Båstad. Många spekulerade i att Zlatan Ibrahimovic skulle bekräfta att sommaren var hans sista i landslaget.

Så blev det inte.

- Det är inget jag har tänkt på, säger han.

Det var i fredags som DN publicerade uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic slutar i det svenska landslaget efter EM kom.

- Jag varken kan eller vill kommentera spekulationer. Vad som gäller vet bara Zlatan, sa Generalsekreterare Håkan Sjöstrand till Sportbladet då.

Så när Zlatan i dag höll en presskonferens i Båstad var det många som trodde att han skulle bekräfta uppgifterna om att EM i sommar skulle bli hans sista landslagsframträdande.

- Nej det är inget jag har tänkt på, inget jag har lagt energi på. Jag har inte diskuterat det med någon. Jag är här för att spela ett EM och förbereda mig på bästa sätt. Hur länge jag är är vet jag inte, jag är här nu, säger han.

"Vill inte spela på mitt namn"

Tidigare har Zlatan varit tydlig med att han vill sluta på topp, det är en plan han fortfarande har.

-Jag känner mig på topp, jag känner att jag har gjort min bästa säsong i år och jag vill sluta på topp för att jag vill inte spela för och leva på att jag är Ibrahimovic. Jag tänker inte spela bara för meriterna, säger han.

Spelar du fotboll i höst?

- Det hoppas jag.

Källa - 2016-06-01 10:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+