Zlatan Ibrahimovic Jag föddes gammal, och kommer dö ung

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic Jag föddes gammal, och kommer dö ung Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic Jag föddes gammal, och kommer dö ung - Är Zlatan Ibrahimovic egentligen Benjamin Button?
PSG-stjärnans uttalande inför kvartsfinalen mot Manchester City pekar på det.
-Jag föddes gammal, och kommer dö ung, säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic är i sitt livs form. Han har gjort 30 mål och elva assist i ligan. Den inhemska titeln är redan bärgad.

Nu spänner han bågen i ett nytt försök att nå Champions League-titeln. Bara en gång, 2010 med Barcelona, har Zlatan Ibrahimovic nått längre än till kvartsfinal.

-Varje gång har målet varit att längre, men det har inte lyckats. Det är så Champions League är, man kan aldrig förutse vad som ska hända. Vi är ett bättre lag det här året, med mer erfarenhet, säger svensken till Uefa. com.

Zlatan Ibrahimovic berättar han njuter av att ha tystat de som tvivlade på honom inför säsongen.

-Många pratade och nu hör jag dem inte längre. Jag ser att de njuter istället. Det är vad jag gör. Jag njuter och skänker glädje till folk.

-Jag har aldrig varit bättre. Jag har aldrig känt mig så bra som nu. Jag föddes gammal, och kommer dö ung. Det är så det ser ut.

Åldern, Zlatan Ibrahimovic fyller 35 år i höst, gör att han lärt sig njuta av karriären.

-Du är så ung och fräsch som du tänker att du är. Och det är vad jag bevisat den här säsongen, genom att jag göra det jag gjort. Ålder är bara en siffra. Och i år bestämde jag mig för att jag är ung.

Champions League-titeln är en av få Zlatan Ibrahimovic saknar.

-Jag spelar för titlar. De titlar jag har möjligt att vinna gör jag allt i min kraft för att vinna. Absolut. Det är därför vi är här, för att träna, fokusera, förbereda oss och göra det.

Källa - 2016-04-12 13:37

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+