Zlatan inbytt och mållös Inte lätt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan inbytt och mållös Inte lätt Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan inbytt och mållös Inte lätt - Ibrahimovic fanns inte med i startelvan i mötet mellan hans nya lag Los Angeles Galaxy och Kansas City i den amerikanska fotbollsligan.

I matchens 62:a minut byttes Ibrahimovic in, mot Emmanuel Boateng.

Då hade ropen från läktarna redan skallat en stund, rapporterar Expressen :

"We want Zlatan! We want Zlatan!" skrek publiken.

Kansas City vann matchen med 2-0 efter mål av Daniel Salloi och Johnny Russell. Båda målen kom i andra halvlek, men innan Ibrahimovic kommit in på planen.

- Det är inte lätt att komma in när man ligger under med två mål. Jag försökte hjälpa mitt team. Jag försökte göra mål, men ibland går det inte, säger han till medierna enligt Aftonbladet.

Hans kanske vassaste målchans kom på en frispark i 82:a minuten då Kansasmålvakten räddade på mållinjen.

- Jag har bara varit här en vecka. Jag har inte ens spelat en halvlek ännu. Det är för tidigt än, säger Ibrahimovic om att han inte kunde upprepa succén från premiären då han gjorde två mål.

I premiärmatchen mot Los Angeles FC kom Ibrahimovic in på planen med knappa 20 minuter kvar och bjöd på ett tekniskt fulländat nummer när han prickade in en boll från distans.

Innan derbyt mot Los Angeles FC var över nickade han dessutom in det avgörande 4-3-målet. Han blev den tredje spelaren i ligans historia att göra två mål i sin debut.

På grund av förra årets knäskada hade inte Ibrahimovic spelat någonting med Manchester United under våren. Och det har blivit två inhopp med nya klubben LA Galaxy.

Men nu hoppas han få spela från start.

Källa - 2018-04-09 02:53

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+