Zlatan inte med på kvällens träning

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan inte med på kvällens träning Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan inte med på kvällens träning - EM-uppladdningen för landslaget har börjat, hela landslagstruppen är nu samlade i Stockholm.

Eller i vart fall nästan.

-Det är 15 spelare här idag. Eller, vi skulle ha varit 15. Pontus Wernbloom kommer inte, han har problem med magen. Men kommer förhoppningsvis i morgon, säger förbundskapten Erik Hamrén.

Med tanke på det stora bortfallet så har Hamrén kallat in Muamer Tankovic, Johannes Hopf och Isaac Kiese Thelin till veckans träningar.
Den otursförföljde Albin Ekdal - som ramlade på ett glasbord under en utekväll och tvingades stanna på sjukhus i flera dagar med skärskador - har en dryg vecka på sig att bli frisk nog för en plats i EM-truppen.

-De har tagit stygnen på Albin. Läkningen har gått bra. Nu ska han ta lite blodtester, han tappade en hel del blod. Så ska vi se hur han kan återhämta sig under den här veckan. Min förhoppning är att han kan vara med, säger Hamrén.

I lördags kväll spelade Zlatan Ibrahimovic sin sista match i Paris Saint-Germain när han blev matchhjälte i cupfinalen mot Marseille. Nu är han på plats i Stockholm för landslagets första samling inför EM - men kommer inte vara med i den kollektiva träningen.

-Zlatan rehabtränar i dag. Han har lite känning i vaden. han har spelat de två senaste matcherna, men inte tränat så mycket fotboll mellan matcherna, säger Hamrén.

Allsvenska Oscar Lewicki, Malmö FF. Patrik Carlgren, AIK och Emir Kujovic, IFK Norrköping, har matcher i veckan. För FC Köpenhamns Robin Olsen, Ludwig Augustinsson och Erik Johansson, samt Marcus Berg i Panathinaikos och Kim Källström i Grasshoppers är ligasäsongen inte heller över ännu.

Genrepet spelas på Friends Arena den 5 juni. Den 8 juni åker landslaget till EM-basen i Pornichet och sedan inleds EM för Sveriges del den 13 juni, mot Irland i Paris.

Källa - 2016-05-23 09:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+