Zlatan Jag är inte som andra

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag är inte som andra Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag är inte som andra - Zlatan Ibrahimovics framtid är ännu oklar. Kontraktet med Manchester United går ut efter säsongen, och om svensken kommer utnyttja optionen om förlängning i ytterligare ett år är inte bestämt.

Penningstinna erbjudanden från Kina, USA och Arabvärlden lär det finnas gott om - men de tycks inte locka Ibrahimovic särledes mycket.

- Jag är inte som andra spelare, som haft en bra karriär och som fortsätter spela bara för att de är den de är, säger Ibrahimovic till Independent.

- Jag kommer spela så länge jag levererar resultat. Jag kommer inte spela en enda match bara för att jag är Ibrahimovic.

Efter ligacupfinalen, där United vann mot Southampton med 3-2 efter två mål av Ibrahimovic, sade tränaren José Mourinho att han hoppas på att supportrarna ska bege sig till Ibrahimovics bostad och på så sätt övertyga honom om att stanna i den engelska stoklubben.

Men det behövs kanske inte något hembesök för att få Ibrahimovic att bli kvar i Manchester.

I intervjun med Independent - där han för övrigt liknar sig vid ett lejon - säger han att han känner sig i riktigt bra form, något som skulle kunna öppna för en förlängning.

- Vi får se vad som händer, säger Ibrahimovic.

Källa - 2017-02-27 13:56

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+