Zlatan Jag håller mitt mål hemligt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag håller mitt mål hemligt Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag håller mitt mål hemligt - Zlatan har ett mål för sin första säsong i United - men vilket - är hemligt.

Däremot är det ett mål som inte ouppnåeligt och heller inte orealistiskt. På Manchester Uniteds hemsida säger Zlatan att det rent av är mer realistiskt än de otroliga 50 mål han gjorde för Paris Saint Germain.

- Jag har ett mål i mitt huvud, men jag säger inte vad, säger Zlatan.

- Jag är inte där ännu. Men jag har satt ett mål och det har jag gjort varje år. Det är inget nytt för mig. Jag vet att det var många som sa att jag inte ens skulle göra 20 mål.

Zlatan Ibrahimovic är van vid kritiken. Som många gånger förr säger han även den här gången att kritiken triggar honom. Hans första prio är att hjälpa sitt lag och sina lagkamrater till nya framgångar.

Zlatan siktar mot toppen av tabellen, oavsett att Chelsea ligger 14 poäng före.

- Jag tror vi är tillbaka. Det var ett glapp i tabellen för ett par månader sedan, men det är mindre nu. Vi har varit vår egen fiende. Om vi hade vunnit de matcher och tagit de poäng vi borde ha gjort hade situationen sett annorlunda ut. Nu får vi hoppas att de andra lagen tappar poäng, säger Zlatan.

Källa - 2017-02-07 11:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+