Zlatan kan få landslagsfråga inför VM

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kan få landslagsfråga inför VM Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kan få landslagsfråga inför VM - Om Sverige går till fotbolls-VM i Ryssland 2018 kan Zlatan Ibrahimovic få ett samtal från förbundskaptenen Janne Andersson.

- Det är inte alls omöjligt att man skulle ringa honom i det fallet. Jag menar, han är ändå en av världens bästa fotbollsspelare, så han är välkommen i det svenska A-landslaget när han känner sig sugen och vill bidra, säger den assisterande förbundskaptenen Peter Wettergren i Olof Lundhs podcast i TV4:s Fotbollskanalen.

Ibrahimovic tackade för sig i landslaget efter EM i somras. Wettergren säger att han och Janne Andersson inte tänker ringa och tjata på Ibrahimovic om spel i landslaget på nytt.

- Jag tror att Zlatan skulle meddela oss om han var sugen på landslaget igen, men han var ganska tydlig med att han skulle kliva av nu.

Däremot är det tänkbart att frågan skulle ställas till den svenske anfallsstjärnan om Sverige lyckas ta sig till EM om 1,5 år. Wettergren är dock långt ifrån säker på att svaret skulle bli "ja".

- Jag tror att Zlatan är en sådan människa som när han väl bestämt sig, då är det det som gäller.

Källa - 2017-01-02 09:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+