Zlatan kan få tre matchers avstängning

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kan få tre matchers avstängning Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kan få tre matchers avstängning - Både Ibrahimovic och Mings kommer att granskas för våldsamt spel. Spelarna har till och med tisdag på sig att svara på anklagelserna, skriver FA i ett pressmeddelande. Manchester Uniteds svenske anfallare riskerar att stängas av i tre matcher och skulle då missa mötet med Chelsea i FA-cupen samt ligamatcherna mot Middlesbrough och West Bromwich. För att det ska bli en avstängning måste FA:s granskningspanel vara överens om sitt beslut.

Ibrahimovic sade sig vara oskyldig efter matchen.

- Jag vill aldrig skada någon på planen. Mings hoppade in i min armbåge, löd Ibrahimovics försvar i en intervju efter matchen.

Det var i slutet av första halvlek som Ibrahimovic och Mings bråkade som mest. Det inleddes med att Mings stämplade svensken i huvudet när Zlatan låg ned utanför straffområdet. Mindre än en minut senare hade Ibrahimovic sänkt Mings med en stenhård armbåge i huvudet. Ingen av förseelserna uppmärksammades av domarteamet under matchen, men en första videogranskning har gjort att FA vill gå vidare med ärendet.

I tumultet som följde efter Ibrahimovics armbåge så visades Bournemouths Andrew Surman ut för att ha knuffat omkull Ibrahimovic och fått sin andra gula kort. Zlatan fick inget kort för armbågen mot Mings, men fick tidigare under första halvlek en varning för att ha kastat omkull Bournemouth-försvararen.

Källa - 2017-03-06 16:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+