Zlatan kan glömma julfirandet i år

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kan glömma julfirandet i år Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kan glömma julfirandet i år - I Sverige är traditionen att fria jul den 24:e, på julafton. I England firas julen på juldagen, den 25:e. Och även om Premier Leauge är i full gång hör det till vanligheterna att spelarna endast har en lättare träning på morgonen eller att träningen helt ställs in på juldagen.

Men Manchester Uniteds José Mourinho vill annat. Han har nämligen planerat in en träning klockan 16. 30 lokal tid på juldagen, enligt The Sun.

Inget vidare julfirande för Zlatan Ibrahimovic och övriga United-spelare på juldagen med andra ord. Laget har dessutom match på annandagen mot Sunderland.

Enligt en källa till The Sun är alla förbannade på José Mourinhos beslut.

- Jose har sett ilsken ut på träningarna hela säsongen och är med all tydlighet inte nöjd med resultaten. delar av träningspersonalen kommer dessutom att behöva stanna kvar sent för att se till att planen är okej inför matchen dagen efter. Mourinho har helt enkelt ställt in julen, säger källan till The Sun.

Källa - 2016-12-12 09:10

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+