Zlatan och Pa Konate med i OS truppen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Pa Konate med i OS truppen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Pa Konate med i OS truppen - - Jag har valt att inte ta med EM-spelare, det är svårt att fokusera på både EM och OS. Några undantag finns, säger Håkan Ericson.

Bland undantagen är Ibrahimovic. Men om han också finns med i den slutgiltiga truppen, som Ericson ska ta ut i mitten av juli, beror helt och hållet på om hans kommande klubb släpper iväg storstjärnan till Brasilien.

- Jag har haft en dialog med Zlatan, men det kan vara en ny fas i hans karriär. Men minsta lilla glipa som finns, den håller jag öppen. Chanserna är inte så stora, men jag har en liten förhoppning.

Ericson har redan fått nej till OS-spel från 36 spelares klubbar.

- Jag har försökt att förstå klubbarnas situation. Ambitionen har varit att inte ta ut mer än två spelare från varje klubb.

- Fick ja från Bologna för Emil Krafth i ett tidigt läge, men i går ringde de och sade att de ångrat sig.

Den slutgiltiga truppen ska innehålla 18 spelare, varav två målvakter.

Saint-Nazaire, TT:s utsända

Källa - 2016-06-15 12:43

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+