Zlatan lämnade Rosengård efter smällen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan lämnade Rosengård efter smällen - Zlatan Ibrahimovic är i Malmö för att spela in en ny reklamfilm.

I sina gamla hemkvarter i Rosengård samlades många ungdomar för att få en skymt av stjärnan när plötsligt en smällare kastades i närheten av Ibrahimovic.

Enligt sydsvenskan. se lämnade han platsen strax efter smällen.

Bara två dagar har gått sedan Paris Saint-Germain och Zlatan Ibrahimovics Champions League-drömmar krossades av Manchester City.

Men redan i dag är Zlatan Ibrahimovic i Malmö, enligt uppgifter för att spela in en ny reklamfilm vid Zlatan court i Rosengård där han växte upp.

En stor folksamling med ungdomar följde stjärnans steg i området - när plötsligt en smällare kastades i närheten av Ibrahimovic, vilket fångades på film.


Flera skrämdes

Flera skrämdes av den höga smällen och Ibrahimovic liksom flera andra ryckte till intill den vita röken som bildades på gatan.

Enligt Sydsvenskan fick filminspelningen brytas på grund av allt folk som samlats vid fotbollsstjärnans oannonserade besök, och strax efter smällen ska Ibrahimovic ha lämnat platsen i ett fordon.

- Han sa "vad håller ni på med, vad sysslar ni med". Sen gav han sig tillbaka sig till bilen han satt i och så åkte de två minibussarna iväg i full fart. Han måste ha blivit riktigt arg, säger ett vittne till sydsvenskan. se.

Källa - 2016-04-14 21:11

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+