Zlatan mållös när United spelade oavgjort mot Stoke

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan mållös när United spelade oavgjort mot Stoke - Zlatan Ibrahimovic var en av många som missade. Men trots mängder av bommade chanser såg Manchester United ut att gå mot en 1-0-vinst mot segerlösa Stoke i Premier League-fotbollen. I stället kvitterade jumbon Stoke - och United gick miste om möjligheten att haka på täten.

Redan före hemmamötet med Stoke var Zlatan Ibrahimovic den avslutsvilligaste spelaren (36) i Premier League.

Manchester Uniteds svenske stjärnanfallare ökade på den statistiken, genom att ha inte mindre än fem försök - den bästa i första halvlek från nära håll - men blev mållös för tredje ligamatchen i rad.

Stokes storspelande målvakt Lee Grant tog allt. Nästan. För när inhopparen Anthony Martial, knappt två minuter efter sitt inträde på planen, skickade in 1-0 i bortre krysset i den 69:e minuten kunde inte ens Grant rädda.

Då var Manchester United uppe på en, om än temporär, tredjeplats i ligan.

Men det blev bara en poäng mot krislaget Stoke, som inför matchen på Old Trafford endast hade två poäng på sex omgångar. Mittfältaren Joe Allen högg på en ribbretur och petade in 1-1 i den 81:a minuten.

Ibrahimovic försökte på nytt i den 85:e - men Grant räddade. Paul Pogba nickade från nära håll i 89:e - men i ribban.

Det var en sådan dag för Manchester United. Efter 4-1 mot regerande mästaren Leicester förra lördagen blev det två tappade poäng på söndagen för den storsatsande klubben, som är sexa.

Källa - 2016-10-02 12:52