Zlatan målskytt efter misstaget - Först en markeringsmiss - sedan tog han revansch.

Men Zlatan Ibrahimovics Manchester United tappade poäng igen.

Laget fick 1-1 hemma mot West Ham.

Manchester United fick en mardrömsstart hemma på Old Trafford.

I den andra minuten fick West Ham frispark och Dmitri Payet skickade in bollen i straffområdet. Där kunde Diafra Sakho möta bollen med skallen och nicka in 1-0. Zlatan Ibrahimovic missade i markeringen.

Zlatan utjämnade

20 minuter senare tog Zlatan revansch.

Paul Pogba skickade in bollen i straffområdet och den 35-årige svensken hade sprungit i djupet och kunde nicka in 1-1.

Det var bra fart på United efter kvitteringen och man skapade en hel del chanser, både i första och andra halvlek. Marcus Rashford missade ett friläge och Jesse Lingard brände ett kanonläge.

Jättematch av West Hams målvakt

Båda stoppades av Darren Randolph, West Ham-målvakten var lysande mellan stolparna. Ett vilt kämpande West Ham grejade en poäng på Old Trafford.

Manchester United har 20 poäng efter tretton omgångar, det gör att laget är elva poäng bakom serieledaren Chelsea.

United har spelat oavgjort i fyra raka ligamatcher på hemmaplan.

Källa - 2016-11-27 19:25