Zlatan om matchandet Det är galet

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan om matchandet Det är galet Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan om matchandet Det är galet - På nyårsaftonen spelade han när Manchester United besegrade Middlesbrough med 2-1. I kväll finns den 35-årige svenske anfallsstjärnan med i laguppställningen igen, enligt tränaren José Mourinho, i Uniteds bortamöte med West Ham.

- Det är galet. Det finns ingen superman, ingen kan återhämta sig så snabbt från en match och jag kan inte göra något åt det. Om tränaren vill så spelar jag. Men om man ska vara realistisk så behöver man två-tre dagar för att återhämta sig, säger Ibrahimovic enligt brittiska medier.

När Ibrahimovic gick till United i somras menade en del fotbollsexperter att det var för sent, att svensken var för gammal för att lyckas i Premier League.

- Alla trodde att det var omöjligt, men som alltid får jag dem att äta upp sina ord. Tro mig, kritiker ger mig mycket energi. För de får betalt för att prata strunt och jag får betalt för att spela med mina fötter, det är det som jag gillar.

- Mina första sex månader här har varit otroliga. Jag är superglad och hoppas att det kan fortsätta så.

Källa - 2017-01-02 10:29

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+