Zlatan om Rooney Perfekt partner

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan om Rooney Perfekt partner Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan om Rooney Perfekt partner - På onsdagskvällen får Manchester United-ikonen Wayne Rooney en egen hyllningsmatch på Old Trafford.

Och intill sig på topp lär den 30-årige lagkaptenen ha Zlatan Ibrahimovic; en svensk superstjärna som stortrivs i Wayne Rooneys sällskap.

Före hyllningsmatchen så öste svensken beröm över sin nye lekkamrat:

- Han jobbar inte bara för sig själv, utan för den andra anfallaren och för hela laget. Jag är helt klart glad över att få vara en av grabbarna intill honom, säger Ibrahimovic till klubbens tv-kanal Manchester United TV.

"Bara succé"

Kvällens hyllningsmatch, som spelas mot Rooneys förra klubb Everton, kan bli en fingervisning om hur den nye United-tränaren José Mourinho tänkt formera sin stjärnfyllda offensiv.

Hur han än väljer att göra så tror Zlatan Ibrahimovic inte att det ska vara några problem att dela på utrymmet längst fram:

- Jag tror att varje stor spelare kan jobba tillsammans med andra stora spelare. Det är inget problem, säger Ibrahimovic och utvecklar:

- Vi är elva spelare på planen, inte två. Det är upp till tränaren att göra vad han vill, men med honom (Rooney) ser jag inga problem - bara succé.

Debuterade mot Galatasaray

Det framgår av intervjun att den svenske 34-åringen länge sett fram emot att ha den engelske landslagskaptenen vid sin sida.

- Jag sa för flera år sedan att den perfekta anfallspartnern är Wayne Rooney, säger Ibrahimovic.

I träningsmatchen mot Galatasaray senast spelade Uniteds nya stjärnanfallsduo för första gången tillsammans i en halvlek, när Zlatan Ibrahimovic konstsparkade in ett mål redan i den fjärde minuten.

Källa - 2016-08-03 15:16

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+